Termeni si Conditii

Termeni si Conditii

Compania BBBINVEST S.R.L. (denumita Prestator) este detinatoare a a site-ului pergole.ro. 

Acesti termeni si conditii (“Termeni si Conditii”) constitute acordul legal dintre vizitator si website. Vizitatorul poate fi o persoana fizica sau juridica.

Accesarea si utilizare site-ului pergole.ro reprezinta acceptarea in totalitate si neconditionata a acestor Termeni si Conditii. Prin neacceptarea Termenilor si Conditiilor veti renunta la a folosi site-ul pergole.ro

1. Definitii:

Continut – toate datele, imaginile si textul de pe website referitor la produse ori servicii, textul si imaginile trimise catre client de catre Prestator

Distribuitor – BBB INVEST

Utilizator – orice persoana fizica ce acceseaza website-ul fiind interesata de datele prezente pe website.

Prestator – societatea:
S.C. BBBINVEST SRL S.R.L. persoana juridica romana, cu sediul Str. Șoseaua Alexandriei 98-100, Bragadiru 077025

Operatori – persoane fizice sau juridice desemnate de catre Prestator pentru moderarea continutului de pe website.

Vizitator – Orice persoana care acceseaza site-ul.

Client Potential – Orice persoana cu varsta pe 18 ani care trimite un formular pentru a afla mai multe detalii sau apeleaza nr de telefon de pe site.

Produse – oricare dintre produsele prezentate pe site inclusiv cele afisate in Comanda.

Servicii – oricare dintre serviciile prezentate pe website inclusiv cele afisate in Comanda.

Comanda – un document electronic ce reprezinta prin care Utilizatorul isi exprima intentia de a achizitiona produse sau servicii de la Prestator.

Contract – reprezinta contractul incheiat intre Vanzator si Cumparator atat fizic cat si la distanta intre Utilizator si Distribuitor.

Prin acordul dvs. referitor la acesti Termeni si Conditii, dvs. declarati si garantati ca aveti 18 ani si capacitate deplina de exercitiu.

In cazul in care sunteti o persoana juridicaa, sunteti o societate inmatriculata si functionand in conformitate cu legile din Romania iar reprezentantii companiei sunt in mod valabil autorizati sa exprime acordul legal cu privire la vizitarea pergole.ro.

Prestatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau de a actualiza oricand unilateral Termenii si Conditiile fara notificari in prealabil.

Clientii care nu sunt de acord si nu accepta modificarea Termenilor si Conditiilor, vor transmite un e-mail la adresa office@pergole.ro 

Utilizatorii care nu sunt de acord si nu accepta modificarea Termenilor si Conditiilor, vor inceta imediat utilizarea website-ului.

Va oferim o gama variata de pergole retractabile sau pergole bioclimatice. Venim in sprijinul dumneavoastra cu sisteme complete pentru inchiderea pergolelor retractabile.