Pergole Bioclimatice

Cu totii ne dorim sa avem o conexiune cu exteriorul, cu natura, indiferent de locatia in care ne aflam, fie ca vorbim despre propria locuinta, locul de munca sau chiar un loc public. Acest lucru nu este, insa, cel mai usor de obtinut, data fiind vremea schimbatoare si uneori extrema regasita pe teritoriul tarii noastre. Iernile  reci si verile arzatoare ne conditioneaza de cele mai multe ori sa ne petrecem majoritatea timpului din zi in interior, unde toate elementele legate de clima pot fi controlate dupa bunul plac.

Cum ar fi insa daca ai putea controla aceste aspecte si intr-un spatiu exterior? Acoperirea unei terase este cel mai important pas in crearea spatiului ideal pentru relaxare. Este si punctul de plecare catre amenajarea unei terase complete, pentru orice anotimp. Atunci cand iti pui intrebari legate de acoperirea terasei, gandeste-te la solutii care sa te avantajeze pe termen cat mai lung. Daca iti place sa petreci timp in aer liber, insa confortul termic este la fel de important pentru tine, ai aici solutia: pergole bioclimatice.

O pergola bioclimatica automatizata, cu lamele de aluminiu si structura de aluminiu extrudat vopsita in camp electrostatic va reprezenta solutia salvatoare pentru terasa ta. Cu pergole bioclimatice, poti avea o terasa acoperita sau descoperita printr-o apasare de buton. Lamelele de aluminiu care se rotesc si se retrag iti permit sa controlezi lumina de pe terasa si sa adaptezi nivelul de acoperire in functie de vremea de afara.

Pergole bioclimatice reprezinta cea mai potrivita modalitate de acoperire a spatiilor exterioare pentru clientii ce si-ar dori sa petreaca cat mai mult timp in aer liber, intr-o atmosfera placuta, pentru cei ce isi dorect posibilitatea de a regla volumul de lumina sau umbrirea dorita, pentru cei ce doresc sa isi creeze spatii interioare ergonomice prin raportul optim de lumina-umbra si pentru cei ce isi doresc confort si calitate la nivel maxim.

Cu ajutorul acestui sistem de acoperire, puteti stabili noi limite intre umbre si claritate si creati jocuri de lumina intr-un nou spatiu, neatins de vreme. Designul esential si tehnologia avansata sunt noile frontiere ale arhitecturii bioclimatice in aer liber pentru a exploata mediile externe ale caselor private si spatiilor publice pe tot parcursul anului.

Pergole bioclimatice reprezinta un mod de acoperire al spatiului ce combina forma si functia. Tehnologia “bioclimatica” ajuta la optimizarea spatiului printr-o protectie solara inteligenta, o reglare naturala a temperaturii, posibilitatea unei ventilari potrivite, precum si protectia impotriva elementelor naturale mai extreme, vant, ploaie sau ninsoare.

Pergole bioclimatice pot fi o extensie a spatiului interior sau o functiune de sine statatoare, detasata de cladire. Aceasta solutie este potrivita pentru o multitudine de spatii, de la locuinte individuale pana la spatii publice precum restaurante, cafenele, hoteluri.