Sisteme pergole si terase din sticla

Sisteme din sticla

Dorești să folosești terasa pe întreaga perioadă a anului, indiferent de vreme? O pergolă cu sisteme din sticla este soluția perfectă. Structura robustă din aluminiu cu acoperiș retractabil sau bioclimatic și pereți din sticla securizată se combină pentru a-ți oferi o protecție eficientă împotriva intemperiilor și, bineînțeles, o experiență cât mai relaxantă. Mobilierul terasei tale va fi protejat de ploaie, zăpadă, chiar și de razele soarelui, pe o perioadă îndelungată.

Sisteme din sticla reprezintă o soluție convenabilă, estetică și modernă pentru a acoperi părțile laterale ale unei pergole sau terase. Aceste sisteme din sticla sunt ușor de instalat și de operat, fiind potrivite pentru toate tipurile de pergole, pavilioane și terase.

Pergolele cu sisteme din sticla sunt un nou concept al vieții în aer liber – un spațiu modern ‘interior-exterior’ care conectează casa și grădina permițându-ți să te bucuri cât mai mult de frumusețea și aerul curat din exterior. Pe lângă locuințele individuale, pergolele se pot utiliza în diferite spații, atribuindu-le diferite funcțiuni. Acestea pot decora spații publice precum cafenele, restaurante, terase de hoteluri, săli de evenimente.

Sisteme din sticlă sunt o investiție solidă și ingenioasă pentru casa sau afacerea ta, extinzând spațiul și potențiala utilizare a camerei alăturate. Socializarea, gătitul, băutul și, cel mai important, relaxarea sunt întotdeauna mai interesante și mai plăcute în exterior, așadar este important să te asiguri că potențialul spațiului exterior este exploatat la maxim în orice perioadă a anului. Având una dintre soluțiile Sunset de pergole cu sisteme din sticla, un confort la superlativ vă va fi asigurat ție, familiei, prietenilor și clienților.

Fiecare proiect la care lucrăm este în general unic, întrucât acestea sunt realizate la comandă, în funcție de cerințele, dorințele și nevoile proprietății tale.

Sisteme de sticla – Avantaje

Pergola este menită să îți ofere adăpost. Adăugând sticla de jur împrejurul structurii, automat vei adăuga în mod eficient o altă încăpere construcției tale. Iată care sunt principalele motive pentru a investi în aceste sisteme din sticla:

Funcționalitate în orice sezon

Pe timp de vară, pergola devine un factor ideal pentru protecția împotriva razelor UV. În cazul în care gestionezi o afacere, poți fi sigur că soarele nu îți va alunga clienții de pe terasă. Dacă te afli în confortul propriei locuințe și dorești să organizezi o petrecere în aer liber, nu va mai trebui să vă încadrați într-un anumit interval de timp și nici să vă temeți că vremea vă va surprinde neplăcut, vă recomandăm sisteme din sticla.

Gamă variată de produse

Sisteme din sticla Sunset sunt concepute pentru a fi utilizate alături de pergolele retractabile și bioclimatice din catalogul nostru. Sunt disponibile în mai multe dimensiuni și culori. Structurile din aluminiu își pot adapta dimensiunile la cerințele spațiului tău, dându-ți astfel și posibilitatea de a alege și nuanțele dorite. Ele pot varia de la alb, la nuanțe de gri închis și deschis, nuanțe de maro, la negru. Specialiștii noștri recomandă închideri terase pentru confortul și siguranța ta.

Spațiul interior se poate deschide către spațiul exterior utilizând una dintre cele 3 variante:

Pereți din sticlă cu ghilotină.

Sisteme din sticla cu pereți verticali cu ghilotină glisantă reprezintă o soluție nouă, din ce în ce mai utilizată pentru restaurante, cafenele și balcoane. Oferă o vedere neobstrucționată, fără cadre verticale supărătoare și un cadru orizontal minimalist.

Toate aceste sisteme din sticla sunt motorizate, acționate cu telecomandă, putând fi controlate exact așa cum îți dorești, în așa fel încât să asiguri ventilația naturală corespunzătoare.

Perete de sticlă glisant.

Peretele de sticla glisanta este o soluție de acoperire a laturilor terasei sau pergolei simplă și elegantă și ușor de instalat. Poți alege modalitatea de glisare a panourilor pe șine, vă recomandăm sisteme din sticla.

Acestea se pot deplasa de la stânga la dreapta, de la dreapta la stânga, sau din centru spre părți. Geamurile utilizate au proprietăți bune de izolare termică și fonică.

PERETE DIN sticlă RETRACTABIL.

Oferim si instalam perete din sticla retractabil automat. Acesta se potriveste case, spatii de birouri, spatii publice si vile. Peretele adauga flexibiilitate si un plus de eleganta.

PERETE DIN sticlă PLIABIL.

Sisteme din sticla pliabilă este o modalitate potrivită de a crea un spațiu mare, deschis, fiind cel mai elegant mod de a vă conecta spațiul de locuit/ spațiul comercial la terase, balcoane, grădini de iarnă, aducând natura în fața ușii tale.

Este ușor de întreținut, ușor de montat și rezistent în timp. Aceste sisteme din sticlă îmbunătățesc confortul prin utilizarea lor practica, reîmprospătând spațiul interior și asigurându-i izolare fonică și termică perfectă.

Sistem 100% impermeabil

Atunci când alegi să instalezi o pergolă, probabil îți imaginezi o imagine idilică ce implică utilizarea acesteia în lumina soarelui aprins. Această imagine o vei admira cu siguranță, însă asta nu înseamnă că nu o poți utiliza în orice anotimp, indiferent de condițiile meteorologice existente. Sticla este menită să protejeze utilizatorii și mobilierul de potențiali factori dăunători cum ar fi soarele, vântul și apa.

Durabilitate în timp și flexibilitate în funcționare.

Sisteme din sticla cu închidere sunt realizate din materiale de înaltă calitate și fac obiectul unor procese de fabricație ce utilizează tehnologie avansată în domeniu, în conformitate cu standardele europene. Aceste aspecte garantează rezistența la toate tipurile de condiții meteorologice și siguranță în timp

Spațiul luminat la maxim .

Deși ai posibilitatea să instalezi elemente ambientale pentru iluminat, cu siguranță această soluție îți va asigura un flux mare de lumină naturală. Nu uita că pereții din sticlă securizată se pot plia sau glisa. Acestea sunt sisteme din sticla motorizate, ușor de controlat, potrivite pentru orice tip de spațiu.

Soluții eficiente pentru un confort sporit

Soluții eficiente pentru un confort sporit

Sisteme din sticla pentru spațiile exterioare sunt special concepute pentru a facilita procesul de asamblare. Sisteme din sticla vin cu profile ce permit reglarea și fixarea unor panouri de diferite dimensiuni, aflate la înălțimi diferite. Pentru a plusa nivelul de rezistență, profilele din sticlă sunt însoțite de role duble, garnituri și capace de etanșare.

Posibilitatea de instalare a rulourilor parasolare

Având sticlă de jur împrejurul pergolei, cu siguranță vei simți nevoia la un moment dat să instalezi rulouri parasolare verticale pentru a filtra nivelul de lumină, căldură și praful ce pot pătrunde pe terasa. Acest accesoriu va face pergola mult mai eficientă, deoarece poți controla chiar tu acești factori, asigurând confortul termic și de lumina necesară corpului uman.

Sisteme pentru evenimente mari în aer liber

Se știe că ploaia în ziua nunții va aduce bogăție, însă îi constrânge pe miri să aleagă un spațiu interior. Așadar, de ce să nu deții tu soluția de succes? Știm cu toții că mulți ar opta pentru o petrecere în aer liber.

Instalând o pergolă cu sisteme din sticlă le vei oferi șansa să își organizeze evenimentul într-un interior-exterior. Mai exact, soluția propusă îți va permite să deschizi sala de dans spre terasă. Poți amenaja și terasa cu mese și scaune, decorațiuni, lumini și tot evenimentul se va desfășura protejat, indiferent că afară plouă sau ninge.

5 motive pentru care să instalezi o pergolă cu sisteme din sticla

Adevărata magie se întâmplă atunci când pergolele încep să prindă formă și să dea o funcțiune spațiului tău. Ai posibilitatea să alegi o formă de acoperiș plată, curbată sau înclinată. În combinație cu pereții de sticlă vei simți că natura pătrunde pe terasă. Ești limitat doar de imaginația ta.

Îți extinde spațiul și protejează mobilierul

Mai ales dacă deții un restaurant/cafenea/sală de evenimente, sisteme din sticla pentru pergole retractabile sau bioclimatice vor fi cheia imaginii afacerii tale.

Mobilierul de exterior și o zonă de terasă primitoare vor atrage clienții, ademenindu-i să intre. Piesele de mobilier se pot așeza pe terasă fiind protejate de umezeală, decolorare și orice tip de deteriorare ce poate fi cauzată de mucegai sau raze solare.

Aceste sisteme din sticlă îți vor mări spațiul util, permițându-ți să îl utilizezi pe întreaga perioadă a anului, indiferent de vreme. Cu aceste spații ‘în plus’ poți crește capacitatea locurilor și, evident, cifra de afaceri.

Îți extinde spațiul și protejează mobilierul

Dispunând de o gamă largă de variante disponibile, putem lucra cu dvs. pentru a ne adapta fără efort la majoritatea tipurilor de clădiri și structuri.

Deoarece tipul de construcție este modular, îți permite să instalezi mai întâi structura din aluminiu, acoperișul retractabil sau bioclimatic și apoi să adaugi elementele de geam sau produsele de umbrire pe părți, dacă este necesar.

Toate proiectele noastre sunt personalizate pentru a-ți îndeplini dorințele exacte în ceea ce privește nu doar stilul, ci și prețul și funcționalitatea.

Costuri și instalare

Pergolele extind spațiul în aer liber, oferind o varietate de opțiuni de design și pot fi adaptate chiar și unui buget modest.

Cu atât de multe variante disponibile, putem produce și potrivi sisteme din sticla pe orice fațadă, care se vor integra perfect cu structura existentă.

Prețul și instalarea depind de modelul ales, dimensiuni și posibile funcții suplimentare pentru care poți opta precum: geamuri fixe și uși glisante din sticlă, încălzire cu infraroșu, iluminare cu LED.  Estimarea costurilor îți va fi comunicată după evaluarea cerințelor tale individuale.

Confort sporit și siguranță

Instalarea unei pergole cu sisteme din sticla urmărește să ofere un confort maxim în aer liber în termeni de temperatură, ventilație și iluminare, deoarece gestionarea vântului și soarelui este facilitată.

În plus, structura pergolei asigură protecție împotriva precipitațiilor abundente și a vânturilor puternice, creând un mediu exterior perfect etanș de care te poți bucura tot timpul anului, indiferent de anotimp și condiții meteorologice.

Ușor de operat și estetic

Ferestrele nu ocupă spațiu suplimentar atunci când sunt deschise, așa cum ar fi în cazul ferestrelor clasice. Ba din contră. Deschiderea și închiderea este motorizata și se realizează foarte repede, așadar protejează utilizatorii și nu afectează estetica clădirii. Dacă ești în căutarea unui mod de a crea o oază de relaxare în aer liber, una care oferă energie și liniște (sau ambele), o pergolă ar putea însemna îmbunătățirea perfectă pe care trebuie neapărat să o aplici spațiului tău public sau privat.

Va oferim o gama variata de pergole retractabile sau pergole bioclimatice. Venim in sprijinul dumneavoastra cu sisteme complete pentru inchiderea pergolelor retractabile.

Copyright © 2023 | Pergole.ro