Sisteme din sticla

Doresti sa folosesti terasa pe intreaga perioada a anului, indiferent de vreme? O pergola cu sisteme din sticla este solutia perfecta. Structura robusta din aluminiu cu acoperis retractabil sau bioclimatic si pereti din sticla securizata se combina pentru a-ti oferi o protectie eficienta impotriva intemperiilor si, bineinteles, o experienta cat mai relaxanta. Mobilierul terasei tale va fi protejat de ploaie, zapada, chiar si de razele soarelui, pe o perioada indelungata.

Sisteme din sticla reprezinta o solutie convenabila, estetica si moderna pentru a acoperi partile laterale ale unei pergole sau terase. Aceste sisteme din sticla sunt usor de instalat si de operat, fiind potrivite pentru toate tipurile de pergole, pavilioane si terase.

Pergolele cu sisteme din sticla sunt un nou concept al vietii in aer liber- un spatiu modern ‘interior-exterior’ care conecteaza casa si gradina permitandu-ti sa te bucuri cat mai mult de frumusetea si aerul curat din exterior. Pe langa locuintele individuale, pergolele se pot utiliza in diferite spatii, atribuindu-le diferite functiuni. Acestea pot decora spatii publice precum cafenele, restaurante, terase de hoteluri, sali de evenimente.

Sisteme din sticla sunt o investitie solida si ingenioasa pentru casa sau afacerea ta, extinzand spatiul si potentiala utilizare a camerei alaturate. Socializarea, gatitul, bautul si, cel mai important, relaxarea sunt intotdeauna mai interesante si mai placute in exterior, asadar este important sa te asiguri ca potentialul spatiului exterior este exploatat la maxim in orice perioada a anului. Avand una dintre solutiile Sunset de pergole cu sisteme din sticla, un confort la superlativ va va fi asigurat tie, familiei, prietenilor si clientilor.

Fiecare proiect la care lucram este in general unic, intrucat acestea sunt realizate la comanda, in functie de cerintele, dorintele si nevoile proprietatii tale.