Sticla Glisanta

STICLA GLISANTA

Sticla glisanta este un produs constituit din uși glisante, se bazează pe un profil din aluminiu extrem de compact si ușor care poate susține o multitudine de elemente de sticlă. Sistemul este livrabil în limita a 2, 3, 4 sau 5 piese.

Panourile se glisează pe role cu rulmenți și sunt echipate cu suporturi, care trag automat următorul panou de sticlă în timpul operației de închidere. Blocarea ușilor se efectuează automat, atunci când ușa din interior ajunge la piedică/opritor.

Toate panourile mobile sunt echipate în partea inferiară cu role de ajustare a inălțimii de calitate, deplasându-se mult mai ușor în poziția dorită.

Pe langa terasele din lemn, zone din zidarie, etc aceste sisteme sunt perfecte pentru inchiderea pergolelor retractabile.

Toate panourile din această construcție se pot deplasa separat. Primul panou poate fi echipat cu o încuietoare din trei puncte și un mâner marca Rotto. Sticla glisanta mai poate fi numita si sticla culisanta.

Vezi toate produsele din categoria sistemelor de sticla sau aici.


STICLA glisanta

Fotografii Aditionale

Va oferim o gama variata de pergole retractabile sau pergole bioclimatice. Venim in sprijinul dumneavoastra cu sisteme complete pentru inchiderea pergolelor retractabile.

Copyright © 2023 | Pergole.ro