Willow

PERGOLA RETRACTABILA WILLOW

Cu traverse usor curbate, instalare pe suport de prindere existent

Pergola retractabilă Willow are un design elegant si special, care adaugă valoare spațiului dvs, fiind fabricată din profiluri de șină de rază în unghiuri diferite.

Pergola primește suport din partea stâlpilor de aluminiu amplasați în secțiunea frontală a pergolei. În secțiunea din spate, datorită plăcilor speciale cu flansă de ieșire și structurii rezistente din oțel, sistemul se poate monta pe un perete sau susține pe un tavan.

Pe stâlpul frontal, profilul de vale din aluminiu este plasat orizontal în raport cu produsul. Înclinația pergolei permite colectarea apei curgătoare in profilul de vale, care o transportă mai departe în exterior, prin drenajul său special de apă.

Structura poate fi delimitată cu ajutorul sistemelor de sticlă glisantă sau pliantă, sistemelor de sticla Verlass, sau poate fi lăsată complet deschisă, liberă.

Vezi toate produsele din categoria pergole retractabile.


OPTIUNI CULORI MEMBRANA PERGOLA RETRACTABILA WILLOW

Orice textura sau culoare, acelasi pret pentru pergola retractabila


Pergola Retractabila WILLOW

Fotografii Aditionale


SOLUTII INCHIDERE INCHIDERE pergola retractabila WILLOW

Fotografii Aditionale

SISTEM DE STICLA GHILOTINA VERLASS

Cu sticla securizata de 8 mm sau sticla dubla tip termopan

SISTEM DE STICLĂ GLISANTĂ ȘI PLIANTĂ

Cu sticla securizata de 8 mm sau sticla dubla tip termopan

Va oferim o gama variata de pergole retractabile sau pergole bioclimatice. Venim in sprijinul dumneavoastra cu sisteme complete pentru inchiderea pergolelor retractabile.

Copyright © 2023 | Pergole.ro