Skycloud

PERGOLA BIOCLIMATICA SKYCLOUD

Sistem cu acoperis din lamele orientabile

Pergola bioclimatica SkyCloud este o pergolă bioclimatică ce face parte din familia pergolelor Sky, care are capacitatea de a se roti pe axa sa.

Prin intermediul unui motor integrat în sistem, panourile din aluminiu care alcătuiesc tavanul se rotesc și vă permit să obțineți o structură de tavan deschisă, închisă sau semi-deschisă.Tavanul este constituit din lamele motorizate ce garantează protecție absolută. De asemenea, reglează intensitatea luminii si a căldurii, favorizând ventilația naturală.

În plus față de acestea, profilele din polistiren care pot fi adăugate la sistem în conformitate cu cererea dvs., vor permite perfect izolarea fonică si termică a tavanului.

Structura poate fi delimitată cu ajutorul sistemelor de sticlă glisantă sau pliantă, sistemelor de sticla Verlass, sau poate fi lăsată complet deschisă, liberă.

Vezi toate produsele din categoria pergole retractabile.


Pergola Bioclimatica skyCLOUD

Fotografii Aditionale


SOLUTII INCHIDERE INCHIDERE pergola bioclimatica SkyCLOUD

Fotografii Aditionale

SISTEM DE STICLA GHILOTINA VERLASS

Cu sticla securizata de 8 mm sau sticla dubla tip termopan

SISTEM DE STICLĂ GLISANTĂ ȘI PLIANTĂ

Cu sticla securizata de 8 mm sau sticla dubla tip termopan

Va oferim o gama variata de pergole retractabile sau pergole bioclimatice. Venim in sprijinul dumneavoastra cu sisteme complete pentru inchiderea pergolelor retractabile.

Copyright © 2023 | Pergole.ro