Skyfix

PERGOLA BIOCLIMATICA SKYFIX

Sistem cu acoperis din sticla securizat laminata

Pergola bioclimatica SkyFix este o pergolă bioclimatică din familia pergolelor Sky, special concepută pentru utilizarea cu precădere în zone rezidențiale, susținând conceptul de grădină de iarnă. La SkyFix, tavanul este fabricat din panouri „Double-Glazing” sau „Policarbonat”.

Sistemul de aluminiu poate fi montat atât ca o extensie a locuinței dvs, cât și ca o structură independentă, care stă pe propriile picioare, amplasată în grădină.

Cu suprafețele lor opace și semi-opace, panourile din geam termopan și policarbonat care alcătuiesc tavanul, te integrează în mediul înconjurător și îți oferă un spațiu de locuit și de relaxare încântător. Alături de sistemele de ferestre și uși laterale care pot fi integrate în structură, SkyFix poate fi amenajat ca o grădină de iarnă completă.

În plus, cu SkyFix veți putea îndeplini și alte cerințe ale locuinței dvs, precum protejarea verandei, zonei de parcare sau chiar a piscinei.

Structura poate fi delimitată cu ajutorul sistemelor de sticlă glisantă sau pliantă, sistemelor de sticla Verlass, sau poate fi lăsată complet deschisă, liberă.

Vezi toate produsele din categoria pergole retractabile.


Pergola Bioclimatica skyfix

Fotografii Aditionale


SOLUTII INCHIDERE INCHIDERE pergola bioclimatica SkyFix

Fotografii Aditionale

SISTEM DE STICLA GHILOTINA VERLASS

Cu sticla securizata de 8 mm sau sticla dubla tip termopan

SISTEM DE STICLĂ GLISANTĂ ȘI PLIANTĂ

Cu sticla securizata de 8 mm sau sticla dubla tip termopan

Va oferim o gama variata de pergole retractabile sau pergole bioclimatice. Venim in sprijinul dumneavoastra cu sisteme complete pentru inchiderea pergolelor retractabile.

Copyright © 2023 | Pergole.ro