Sticla Plianta

STICLA PLIANTA

Sticla plianta si sistemele de usi si ferestre pliante ( armonice )sunt constituite din profile din aluminiu fara rupere (de punte) termica si sunt disponibile in masurile dorite, fiind potrivite pentru toate tipurile de aplicatii.Ușa pliantă se poate plia, la alegere, în interior sau exterior, și se poate deschide fie spre stânga, fie spre dreapta, fie din centru. Primul panou poate fi conceput ca o ușă și, opțional, poate fi echipat cu mâner interior-exterior.

Unde se pot folosi? Orice terasa din lemn, ori balcon din zidarie ori o pergola retractabila.

Acest sistem de sticlă este disponibil pentru uși pliante, aplicații cu panouri simple sau duble cu deschidere simpla sau dublă, pentru sisteme de tamplarie cu construcție de carcasă înclinată sau pentru usi cu canat simplu sau dublu.

Rolele reglabile de înaltă calitate garantează frumusețea și confortul ușilor pliante.Funcția fără prag (cale încorporată) a panourilor de uși pliante, oferă un avantaj vizual și crește siguranța la trecere.

Spre deosebire de sticla glisanta / culisanta, acest model de produs este destinat cu precadere zonelor cu inaltimi mici de pana la 160 cm.

Sistemul de blocare pentru ușile cu panou unic și dublu poate fi comandat opțional alături de un mâner interior-exterior, fixare în trei puncte și închizător de ușă.

Vezi toate produsele din categoria sistemelor de sticla sau aici.


STICLA PLIanta

Fotografii Aditionale

Va oferim o gama variata de pergole retractabile sau pergole bioclimatice. Venim in sprijinul dumneavoastra cu sisteme complete pentru inchiderea pergolelor retractabile.

Copyright © 2023 | Pergole.ro